Распоред богослужења

Драги парохијани помаже Бог,

У славу Божију и Светог Симеона Мироточивог привели смо крају радове на изградњи Храма и уређењу имања. Време је да се полако вратимо у редовније стање и више посветимо духовној страни наших живота. У овом смислу, на предлог нашега свештеника, донели смо одлуку да повећамо број дана и сати када је наша Црква отворена и у којима ће вам свештеник бити на располагању у Цркви. Од 1. новембра ове године распоред ће бити следећи:

  • Субота, Света Литургија у 10:00 часова на енглеском језику (Црква отворена од 9:00 до 13:00 часова).
  • Недеља, Света Литургија у 10:00 часова на српском језику (Црква отворена од 9:00 до 13:00 часова
  • Празник, (црвено слово у календару) Света Литургија у 10:00 часова на црквенословенском језику (Црква отворена од 9:00 до 13:00 часова).
  • Среда, Акатист Светом Јовану Шангајском у 18:00 часова (Црква отворена од 16:00 до 19:00 часова).
  • Четвртак, (Црква отворена од 16:00 до 19:00 часова).

Поред својих редовних парохијских обавеза ваш свештеник вам је увек доступан путем електронске поште protaobrad@gmail.com и мобилног телефона 403-554-3586.

Ускоро покрећемо и нове иницијативе као што су духовна предавања, недеља посвећена омладини, музички концерти за децу, ликовне изложбе, од Божића опет настављамо са штампањем Парохијског Гласника…

Све што радимо у Цркви радимо због вас и за вас, осећајте се слободним да сугеришете, саветујете, критикујете и ако има разлога за то похвалите. Надамо се да ћете у оквиру ових дана наћи времена да се посветите вашем духовном животу и дођете у ваш Храм, помолите се Богу, прислужите свеће и посаветујете са вашим свештеником.

У нади да се на свом имању и у својој Цркви увек осећате пријатно:

Управни Одбор Црквеношколске Општине,
Прота Обрад Филиповић